Geluri îngrijire intimă

Geluri pentru îngrijirea intimă cu sau fără parfum.

În categorie găsești produse de la branduri precum: Favisan, Roge Cavailles si Lactacyd. Produsul cel mai apreciat de clienți din această categorie este: Loțiune pentru igienă intimă zilnică Lactacyd, 200 ml.

Cele mai vândute produse

GYNELLA SILVER CAPS * 10CPS VAGINALE Capsule vaginale ce acționeaza ca un co-adjuvant in tratamentul infecțiilor bacteriene, micotice și virale si ca…
62 Lei
35 Lei
Flora Plus Multi-Gyn împotriva candidozei, Bioclin, 5 tuburi Mulți-Gyn Flora Plus este foarte eficient în prevenirea și tratamentul candidozei vaginale.
4832 Lei
Gel pentru prevenirea și tratarea uscăciunii vaginale Multi-Gyn Liquigel, Bioclin, 30 ml Ameliorează rapid uscăciunea vaginală și stimulează umiditatea naturală.
2608 Lei
GYNELLA INTIMATE SPUMA 150 ML Spumă pentru igiena zilnică si epilarea zonei intime.
2885 Lei
Gynella Girl Intimate Wash Gel pentru igiena intimă a fetelor mai mari de 3 ani.
1747 Lei
Gel pentru igiena intimă- Fresh, Lactacyd, 200 ml Gelul pentru ingiena intimă Lactacyd Fresh conferă o prospețime de durată și previne mirosul neplăcut.
2599 Lei
Actigel Multi-Gyn pentru prevenirea si tratarea disconfortului vaginal, Bioclin, 50 ml Gel deosebit de activ în reechilibrarea pH-ului și florei vaginale, având efect antiinflamator, analgezic și antiseptic…
5067 Lei
Gel intim cu bicarbonat, Plafar Impex, 200 ml Gelul pe bază de bicarbonat este destinat igienei intime. Îngrijește, curată delicat și calmează iritațiile.
1599 Lei
Set Uronat Gold pentru igiena intimă, 1 buc Uronat Gold este un supliment alimentar ce contribuie la funcționarea optimă a sistemului urinar.
1885 Lei
VAGISAN lotiune pentru igiena intima, Vagisan Lotiune pentru igiena intima este o lotiune de curatare deosebit de delicata, dedicata spalarii zonei intime…
3256 Lei
Vedeți mai multe produse cu cele mai bune rezultate

61 produse

Produse