Alimente Wedderspoon

Te pregăteşti de o nouă zi plină şi încerci să îţi stabileşti meniul? Sau pur şi simplu vrei să îţi faci aprovizionarea cu mâncare ori cauţi inspiraţie? În categoria de Alimente din cadrul magazinului online Pilulka.ro găseşti o varietate de produse excelente pentru orice moment al zilei. Pentru un mic dejun delicios, poţi alege muesli sau fulgi de ovăz, opţiuni bogate în fibre, care te ajută să …

Arată toate informațiile

9 produse

Produse

Coșul a fost actualizat
Miere de Manuka KFactor 12 RAW 250g
-21 %

Miere de Manuka KFactor 12 RAW 250g Reducere 21 %

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica. Mierea de Manuka KFactor 12 contine minim 65% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii) KFactor 12 indica faptul ca aceasta miere contine minim 65% concentratie de polen specific florii manuka. Beneficiile mierii de Manuka: Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala. Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten. Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka: Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata. Ambalat in borcan ermetic, fara BPA. Precautii: Nu este recomandata copiilor sub 12 luni. Nu este nevoie sa o pastrati la frigider. Tara de origine: Noua Zeelenda Ce inseamna sistemul Kfactor Wedderspoon? Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka. Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc in Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistica etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala. Sistemul Kfactor indeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka, puteti citi aici scrisoarea de certificare. Totodata, sistemul Kfactor va defini in mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka. Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa ii identificam folosind tehnologia unica RMN. Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Aici puteti vedea scrisoarea de aprobare. Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate. Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea noastra raw contine in mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda . Aici, la Wedderspoon, noi credem in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastra este intotdeauna pastrata in starea sa naturala , cruda si nepasteurizata. Beneficii nutritionale Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente. Mierea este o sursa de carbohidrati . Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucrat impreuna pentru a crea nenumarate combinatiinaturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelanda , care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume , continand zaharuri complexe , enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni. Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat. Sistemul de notare PFUND Color Standard Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere. Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere . Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR
14028 Lei 11072 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
11072 Lei
Coșul a fost actualizat
Bomboane (Dropsuri) Ecologice cu Miere de Manuka, Eucalipt si Propolis 120g
-20 %

Bomboane (Dropsuri) Ecologice cu Miere de Manuka, Eucalipt si Propolis 120g Reducere 20 %

Fara aditivi Fara conservanti Fara indulcitori artificiali Fara sulfiti Toate ingredientele sunt naturale Ideale si in lunile reci ale anului, bomboanele cu miere de Manuka, eucalipt si propolis, ofera o senzatie de dulce si confort. Reteta clasica folosita in producerea acestor bomboane, contine doar ingrediente naturale, fara zahar adaugat si prezentate intr-un ambalaj ecologic. Reteta clasica a fost dezvoltata in anul 1950 si a rezistat testului timpului. Si astazi:- bomboanele sunt realizate cu cele mai simple si naturale ingrediente. - sunt realizate intr-o fabrica unde nu se proceseaza nuci, produse cu gluten, lactate sau oua - pastreaza reteta clasica din 1950 - sunt facute cu ingrediente simple, naturale si autentice - sunt bune la gust, fara sa fie prea dulci sau prea amare Valoare nutritionala: 6g 100g Energie 100kj / 24kcal 1665kj / 398kcal Grasimi 0g 0g Din care saturate 0g 0g Carbohidrati 5.9g 98.3g Din care zahar 5.6g 93.7g Proteine 0g 0.2g Sare 0g 0g Ingrediente: zahar ecologic din trestie de zahar, miere de Manuka ecologica (15.5%), sirop de orez brun ecologic, ulei de eucalipt (0.2%), cristale de mentol, propolis (0.1%), ulei de anason (0.04%) Nu contin nuci, lactate, oua, gluten, grau, orz, secara, sulfit sau organisme modificate genetic. A se pastra la loc uscat si racoros. Nu se recomanda copiilor sub 1 an, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Produs certificat ecologic de BioGro Noua Zeelanda (5786). Atentie! Propolisul poate cauza alergii. Persoanele sensibile sau alergice la propolis trebuie sa consulte un specialist inainte de consumarea bomboanelor. Tara de origine: Noua Zeelanda
4534 Lei 3629 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
3629 Lei
Coșul a fost actualizat
Bomboane (Dropsuri) Ecologice cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea 120g
-20 %

Bomboane (Dropsuri) Ecologice cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea 120g Reducere 20 %

Fara aditivi Fara conservanti Fara indulcitori artificiali Fara sulfiti Toate ingredientele sunt naturale Ideale si in lunile reci ale anului, bomboanele cu miere de Manuka, Lamaie si Propolis ofera o senzatie de dulce si confort. Reteta clasica folosita in producerea acestor bomboane, contine doar ingrediente naturale, fara zahar adaugat si prezentate intr-un ambalaj ecologic. Reteta clasica a fost dezvoltata in anul 1950 si a rezistat testului timpului. Si astazi:- bomboanele sunt realizate cu cele mai simple si naturale ingrediente. - sunt realizate intr-o fabrica unde nu se proceseaza nuci, produse cu gluten, lactate sau oua - pastreaza reteta clasica din 1950 - sunt facute cu ingrediente simple, naturale si autentice - sunt bune la gust, fara sa fie prea dulci sau prea amare Valoare nutritionala: 6g 100g Energie 100kj / 24kcal 1665kj / 398kcal Grasimi 0g 0g Din care saturate 0g 0g Carbohidrati 5.9g 98.3g Din care zahar 5.6g 93.7g Proteine 0g 0.2g Sare 0g 0g Fibre 0g 0g Ingrediente: zahar ecologic din trestie de zahar, miere de manuka ecologica(15.5%), sirop ecologic de orez brun, ghimbir (0.6%) si echinaceea (0.04%). Nu contin nuci, lactate, oua, gluten, grau, orz, secara, sulfiti, coloranti artificiali sau conservanti. A pastra la loc uscat si racoros. Nu se recomanda copiilor sub 1 an, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Produs certificat ecologic de BioGro Noua Zeelanda (5786). Atentie! Propolisul poate cauza alergii. Persoanele sensibile sau alergice la propolis trebuie sa consulte un specialist inainte de consumarea bomboanelor. Tara de origine: Noua Zeelanda
4534 Lei 3629 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
3629 Lei
Coșul a fost actualizat
Miere de Manuka KFactor 16 RAW 250g
-19 %

Miere de Manuka KFactor 16 RAW 250g Reducere 19 %

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica. Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii) KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka. Beneficiile mierii de Manuka: Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala. Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten. Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka: Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata. Ambalat in borcan ermetic, fara BPA. Precautii: Nu este recomandata copiilor sub 12 luni. Nu este nevoie sa o pastrati la frigider. Tara de origine: Noua Zeelenda Ce inseamna sistemul Kfactor Wedderspoon? Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka. Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc in Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistica etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala. Sistemul Kfactor indeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka, puteti citi aici scrisoarea de certificare. Totodata, sistemul Kfactor va defini in mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka. Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa ii identificam folosind tehnologia unica RMN. Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Aici puteti vedea scrisoarea de aprobare. Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate. Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea noastra raw contine in mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda . Aici, la Wedderspoon, noi credem in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastra este intotdeauna pastrata in starea sa naturala , cruda si nepasteurizata. Beneficii nutritionale Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente. Mierea este o sursa de carbohidrati . Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucrat impreuna pentru a crea nenumarate combinatiinaturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelanda , care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume , continand zaharuri complexe , enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni. Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat. Sistemul de notare PFUND Color Standard Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere. Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere . Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR
16862 Lei 13659 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
13659 Lei
Coșul a fost actualizat
Miere de Manuka KFactor 16 RAW - Squeezy  340g
-20 %

Miere de Manuka KFactor 16 RAW - Squeezy 340g Reducere 20 %

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica. Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii) KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka. Beneficiile mierii de Manuka: Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala. Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten. Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka: Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata. Ambalat in borcan ermetic, fara BPA. Precautii: Nu este recomandata copiilor sub 12 luni. Nu este nevoie sa o pastrati la frigider. Tara de origine: Noua Zeelenda Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Aici puteti vedea scrisoarea de aprobare. Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate. Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea noastra raw contine in mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda . Aici, la Wedderspoon, noi credem in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastra este intotdeauna pastrata in starea sa naturala , cruda si nepasteurizata. Beneficii nutritionale Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente. Mierea este o sursa de carbohidrati . Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucrat impreuna pentru a crea nenumarate combinatiinaturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelanda , care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume , continand zaharuri complexe , enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni. Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat. Sistemul de notare PFUND Color Standard Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere. Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere . Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR
22530 Lei 17938 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
17938 Lei
Coșul a fost actualizat
Bomboane (Dropsuri) Ecologice cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis 120g
-20 %

Bomboane (Dropsuri) Ecologice cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis 120g Reducere 20 %

Fara aditivi Fara conservanti Fara indulcitori artificiali Fara sulfiti Toate ingredientele sunt naturale Ideale si in lunile reci ale anului, bomboanele cu miere de Manuka, Lamaie si Propolis ofera o senzatie de dulce si confort. Reteta clasica folosita in producerea acestor bomboane, contine doar ingrediente naturale, fara zahar adaugat si prezentate intr-un ambalaj ecologic. Reteta clasica a fost dezvoltata in anul 1950 si a rezistat testului timpului. Si astazi:- bomboanele sunt realizate cu cele mai simple si naturale ingrediente. - sunt realizate intr-o fabrica unde nu se proceseaza nuci, produse cu gluten, lactate sau oua - pastreaza reteta clasica din 1950 - sunt facute cu ingrediente simple, naturale si autentice - sunt bune la gust, fara sa fie prea dulci sau prea amare Valoare nutritionala: 6g 100g Energie 100kj / 24kcal 1665kj / 398kcal Grasimi 0g 0g Din care saturate 0g 0g Carbohidrati 5.9g 98.3g Din care zahar 5.6g 93.7g Proteine 0g 0.2g Sare 0g 0g Fibre 0g 0g Ingrediente: zahar ecologic din trestie de zahar, miere de manuka ecologica (15.5%), sirop ecologic de orez brun, ulei de lamaie (0.2%), ulei de eucalipt si propolis (0.1%). Nu contin nuci, lactate, oua, gluten, grau, orz, secara, sulfiti, coloranti artificiali sau conservanti. A pastra la loc uscat si racoros. Nu se recomanda copiilor sub 1 an, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Produs certificat ecologic de BioGro Noua Zeelanda (5786). Atentie! Propolisul poate cauza alergii. Persoanele sensibile sau alergice la propolis trebuie sa consulte un specialist inainte de consumarea bomboanelor. Tara de origine: Noua Zeelanda
4534 Lei 3629 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
3629 Lei
Coșul a fost actualizat
Miere de Manuka KFactor 12 RAW 500g
-20 %

Miere de Manuka KFactor 12 RAW 500g Reducere 20 %

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica. Mierea de Manuka KFactor 12 contine minim 65% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii) KFactor 12 indica faptul ca aceasta miere contine minim 65% concentratie de polen specific florii manuka. Beneficiile mierii de Manuka: Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala. Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten. Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka: Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata, Multiflora. Ambalat in borcan ermetic, fara BPA. Precautii: Nu este recomandata copiilor sub 12 luni. Nu este nevoie sa o pastrati la frigider. Tara de origine: Noua Zeelenda Ce inseamna sistemul Kfactor Wedderspoon? Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka. Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc in Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistica etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala. Sistemul Kfactor indeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka, puteti citi aici scrisoarea de certificare. Totodata, sistemul Kfactor va defini in mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka. Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa ii identificam folosind tehnologia unica RMN. Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Aici puteti vedea scrisoarea de aprobare. Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate. Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea noastra raw contine in mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda . Aici, la Wedderspoon, noi credem in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastra este intotdeauna pastrata in starea sa naturala , cruda si nepasteurizata. Beneficii nutritionale Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente. Mierea este o sursa de carbohidrati . Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucrat impreuna pentru a crea nenumarate combinatiinaturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelanda , care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume , continand zaharuri complexe , enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni. Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat. Sistemul de notare PFUND Color Standard Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere. Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere . Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR
22530 Lei 17938 Lei
Maximal amount per order is 0 pieces
17938 Lei