Alăptare

Naşterea reprezintă o experienţă unică pentru orice femeie, iar perioada de după este una specială pentru proaspăta mămică. În magazinul online Pilulka.ro găseşti ajutoare de nădejde pentru mămicile care alăptează: vitamine şi ceaiuri care stimulează producţia de lapte, dar şi pompe de sân şi alte produse necesare pentru o alăptare corectă.

Alți clienți au cumpărat produse de la Philips Avent, Me…

Arată toate informațiile

Cele mai vândute produse

Tampoane pentru sâni, de unică folosință Avent, 60 buc Noile tampoane de unică folosinţă pentru sâni de la Philips Avent te ajută în experienţa de alăptat la sân.
39 Lei
3884 Lei
Dispozitiv special de alăptare/hrănire (biberon, tuburi, supapă) SNS Medela Cu SNS bebelușii pot fi hrăniți la sân și în același timp pot primi un aport alimentar suplimentar. Astfel, mama…
25831 Lei
Ceai Bio pentru alăptare, Neuners, 20 pl Amestec din plante ecologice pentru mamele care alăptează .
2616 Lei
Tampoane pentru sâni de unică folosință Avent, 100 buc Noile tampoane de unică folosinţă pentru sâni de la Philips Avent te ajută în experienţa de alăptat la sân.
60 Lei
5954 Lei
Tampoane Absorbante pentru sân Johnson's Baby, 30 buc Toampoanele pentru sân Johnson's Baby sunt potrivite pentru a da un sentiment de protecție și completă discreție. …
2018 Lei
Prima pernă a bebelusului - cu husă din fibre de bambus +3 luni, Baby Works Perna Baby Works™ este de ajutor și asigură un suport optim pentru ca bebelușul să doarmă confortabil.
5196 Lei
Cremă Bepanthen Sensiderm, 20 g Eficace împotriva simptomelor eczemei, fără cortizon și este un dispozitiv medical.
2638 Lei
Unguent Multi-Mam Lanolin pentru mameloane uscate si crapate, Bioclin, 30 ml Acest produs are o calitate unică: este ultra purificat și natural.
4548 Lei
Vedeți mai multe produse cu cele mai bune rezultate

80 produse

Produse